• Security Header 3

MKForce

Beveiliging is mensenwerk. Uw beveiligers zijn dan ook onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijf en voor de service aan uw klanten. Daarom is de zaak dat u altijd over voldoende gekwalificeerd personeel beschikt. Hoe regelt u het dat de juiste mensen de sleutels in handen krijgen? MKFORCE Security Group BV zorgt voor gediplomeerde beveiligers die direct inzetbaar zijn.

Als personele dienstenverlener is MKFORCE Security Group BV te maken heeft. Veel beveiligingsbedrijven in Nederland maken gebruik van onze mensen. Maak ook gebruik van onze kennis. Laat dat tijdrovende personeelswerk gerust aan ons over. Dan kunt u alle energie steken in uw klanten en uw business. objectbeveiliging of mobiele surveillance? evenementen, transportbeveiliging of winkelsurveillance? Bij elke beveiligstaak regelen wij de juiste man of vrouw voor het juiste locatie, op elke gewenste moment!  Onze flexpool
24- uur per dag, 7 dagen
per week bereikbaar via
+31(0) 3 326 000 08
Met inzetgarantie!

Optimaal verzekerend tegen personeelsverloop

Ongetwijfeld doet u er alles aan om uw medewerkers te motiveren en te behouden voor uw bedrijf. Tegelijkertijd bent u regelmatig aan het werven. Een tijdrovende bezigheid, ook omdat het moeilijk is om gekwalificeerde mensen te krijgen. MKForce Security kan zorgen voor een tijdelijke aanvulling door middel van ad-hoc uitzending of meer structurele aanvulling met detachering. Ook geven wij de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met een nieuwe medewerker.

Snel schakelen bij pieken en dalen

Als beveiligingsbedrijf is het vaak hollen, maar soms ook stilstaan. Een effectieve planning zorgt ervoor dat u alle pieken en dalen kunt opvangen. U kunt daar zelf op gaan puzzelen, maar ook kunt u MKForce Security vragen om samen met u alles op een rij te zetten: vakantie, seizoenen, evenementen, calamiteiten en extra verlofdagen. Heeft u het plaatje rond, dan belt u onze flexpool. Die is 24-uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, met inzetgarantie. Gekwalificeerde beveiligers staan dan meteen voor u klaar, gescreend en voorzien van een grijs legitimatiebewijs en uniform.

Geen onnodige personeelskosten

Met MKForce Security bent u niet alleen flexibel maar ook voordeliger uit. Wanneer u onze beveiligers inhuurt, betaalt u deze alleen voor de gewerkte uren. Het levert u in meerdere opzichten besparingen op. U betaald alleen voor de gewerkte uren. Het betekent dat u geen zorgen meer heeft over ziekte, WAO, pensioen en vakantiegeld. Tevens bespaart u tijd en moeite voor werving, selectie, opleiding en beveiliging.

Beter af bij ziekteverzuim en WAO

Ziekte en arbeidsongeschiktheid komen in elke beveiligingsbedrijf voor. Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers niet langer uit de roulatie zijn dan nodig is. Hoe sneller u handelt, des te beter voor uw mensen en uw bedrijf. Met MKForce Security kiest u voor de snelle en juiste route. Dat bespaart aanzienlijk in tijd en kosten. Zo regelen wij direct mensen om het werk over te nemen.

Welke personele oplossing u ook kiest, met MKForce Security is uw personele bezetting optimaal veilig gesteld. Want onze aanpak werkt gewoon.

Onze diensten

Werving & selectie – Uitzending en detachering – Flexpool - Payrolling

  • Logo AbnAmro
  • Logo Ashmore
  • Logo CorpusSireo
  • Logo Nokia
  • Logo Peters
  • Logo PulcraChemicals
  • Logo WestLB
  • Rebuild body plan