• Security Header 3

Over ons

MKFORCE Security Group BV is gevestigd in Amersfoort en is in 2009 opgericht. M.Kabay oprichter van MKFORCE Security Group BV heeft in een korte tijd 45 gespecialiseerde beveiligers in zijn bestand door zijn snelle groei in de beveiligingsbranche. Het bedrijf is gespecialiseerd voor uitzending en detachering van beveiligingspersoneel.

MKForce Security heeft de afgelopen jaren veel vooruit gewerkt om zich te specialiseren voor haar klanten. Het bedrijf werkt voornamelijk voor het waarborgen van kwaliteit.

Het bedrijf garandeert dat goed opgeleide beveiligers tactvol werk achterlaat.

Wij zijn als bedrijf een visitekaartje voor particulieren en bedrijven die tijdelijke projecten, langdurige opdrachten of opdrachten per oproep uitvoeren. Wij zijn de juiste bedrijf met de juiste kwaliteit.

Onze beveiligers laten zien dat ze doelgericht en kwalitatief werken. Ons verschil met andere bedrijven is dat men zich geen zorgen hoeft te maken met de inzet. De inzetgarantie die wij bieden voor bedrijven werkt gewoon, éénmaal ingevuld blijft ingevuld!

Ongetwijfeld heeft elk bedrijf wel wat moeite om gekwalificeerde mensen te selecteren. Bij MKForce Security kunt u zorgeloos diensten aanvragen voor de gevraagde opdracht!

MKForce Security verzorgt deskundig personeel in uniform op de juiste locatie! MKForce Security kan elke aanvraag voor de benodigde diensten invullen door een juiste beveiliger met de juiste achtergrond in te zetten.

Deze diensten zijn als volgt: objectbeveiliging, bouwbewaking, mobiel surveillance, winkelsurveillant, luchthavenbeveiliging, havenbeveiliging, transportbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, verkeersregelaars en brandwacht. Deze diensten kunnen door ons worden aangevuld.

Snel schakelen bij pieken en dalen

Bent u op zoek naar een extern bedrijf voor langdurige samenwerking? Dat zal helemaal geen probleem zijn, wij kunnen een aanvulling zijn voor uw bedrijf en verder de planning doen met de planners van uw bedrijf! Met dit soort diensten is het belangrijk om flexibel en effectief zijn. Een snelle planning zorgt voor snelle schakeling tussen pieken en dalen.

Ons beveiligingspool is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar met inzetgarantie. Gekwalificeerde beveiligers staan meteen voor u klaar om te beginnen, gescreend en voorzien van een grijze legitimatiebewijs en zonder bedrijfslogo.

Geen onnodige personeelskosten

Door het inschakelen van MKForce bent u gewaarborgd voor flexibiliteit. U betaald feitelijk alleen de gewerkte uren. Dit betekent dat u geen zorgen meer heeft over ziekte, WAO, pensioen en vakantiegeld. Tevens bespaart u tijd en moeite voor werving, selectie, opleiding en beveiliging.

Beter af bij ziekte, verzuim en WAO

Bij afwezigheid van uw eigen personeel door onmacht, staan wij garant voor juiste invulling voor weinig risico voor u als ondernemer.

Wij staan garant voor een optimale bezetting van uw personeelsbestand.

  • Logo AbnAmro
  • Logo Ashmore
  • Logo CorpusSireo
  • Logo Nokia
  • Logo Peters
  • Logo PulcraChemicals
  • Logo WestLB
  • Rebuild body plan